Başlıksız

Değerli Araştırmacılar ve Meslektaşlarım,

14. Ankara Matematik Günleri Sempozyumu’nu (AMG 2019) 28-29 Haziran 2019 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlemekten onur duymaktayım.

İsmini Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten alan Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü olarak siz değerli katılımcıları ağırlamak bizlere mutluluk verecektir. AMG 2019’un düzenlenmesinde çok önemli katkılarından dolayı üniversitemizin rektörü Sayın Prof. Dr. İbrahim Uslan’a, üniversite yönetimine ve Fen Fakültesi Dekanlığına şükranlarımı sunarım.

Bu sempozyumun en önemli amaçlarından birisi, bilimsel gelişmelerin ışığında, matematiğe ve onun bütün güzelliklerine gönül vermiş bilim insanlarını ve araştırmacıları bir araya getirip matematiğe önemli katkılar sağlamaktır.

Düzenleme Kurulu adına AMG 2019’a ev sahipliği yapmaktan ve sizleri ağırlamaktan onur duyacağımı bildirir, tüm katılımcılara şimdiden başarı dileklerimle birlikte teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.

Prof. Dr. Mustafa Çalışkan
Düzenleme Kurulu Başkanı