Başlıksız

Gazi Üniversitesi, Fen Fakültesi, Matematik Bölümü 06500 Teknikokullar / Ankara

Konaklama

Her katılımcı kendi konaklamasından sorumludur. Üniversiteye yakın konaklama yerleri için uygun cep telefonları kullanılabilir. Üniversitemizin Emek Misafirhanesi veya Fen Fakültesine 1200 metre mesafede bulunan Başkent Öğretmenevi konaklama için tercih edilebilir.

Toplu taşıma ile ulaşım

15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'ndan Ankaray aracılığıyla Beşevler durağında inilebilir (10 dk yürüme). Çankaya Belediyesi önünden 220-340-383 numaralı otobüslere binilerek fakültemiz önünde inilebilir. Sıhhiye'deki Ankara Başkentray sistemi ile Sincan istikametine binip Hipodrom durağında inilebilir (5 dk yürüme) veya Sıhhiye köprüsünün üstünden dolmuşlara binilerek fakültemiz önünde inilebilir.

Özel araç ile ulaşım

Aşağıdaki haritada yol tarifi linkine tıklayıp başlangıç noktası seçilerek izlenecek yol tespit edilebilir.